Beveilig je spullen op de slimste manier

Sommige mensen zijn net kraaien. Mensen zijn sowieso gewoon een stel verzamelaars. Gedurende je hele leven verzamel je een hoop spullen. Weggooien is vaak lastig. Dat heeft te maken met de hechting die je hebt met bepaalde spullen. Bijvoorbeeld speelgoed van vroeger. Dat is toch jouw speelgoed. Naarmate we ouder worden krijgen deze spullen steeds meer waarde, terwijl er niets aan veranderd. Het geeft dus helemaal niet dat je een beetje bezitterig wordt door die spullen. Het beschermen van je spullen kan het beste met een goed beveiligingssysteem. De laatste tijd horen we veel over een mistgenerator. Een dief kan door de mist je spullen niet zien!

 

Mistmachines zijn de uitkomst

Het specialiseren in mistmachines wordt maar door enkele bedrijven gedaan. Het is een aanvulling op een gewoon beveiligingssysteem. De activatie van een mistgenerator gebeurt zodra het alarm af gaat. Enkele secondes zijn maar nodig om een volledige ruimte te vullen met mist. Een inbreker ziet geen hand voor ogen meer. De dief zal de eerste en beste vluchtroute kiezen indien dit nog mogelijk is. Zo niet, dan zijn de handen van de politie gevuld. De pakkans wordt een stuk groter met een mistgenerator, omdat vluchten lastig is geworden. Je spullen worden in elk geval niet beschadigd, want de mist is eigenlijk een soort droge damp.

Hoe voorkom je dan helemaal dat er iemand binnen komt? Simpel, plak de meegeleverde sticker op je voordeur en een snuggere inbreker zal nooit meer de moeite doen. Voorkomen is beter dan genezen.

Mijn tip

Ik adviseer het model Piccolo van Mistmachine.nl. Het is een ideaal startmodel voor in huis. Door de compactheid is het zeer geschikt voor een normaal huis met een inhoud tot 150 kubieke meter. Je kunt deze uit de het zicht zetten in de kamer, dat maakt helemaal niet uit. Het is een simpel wit kastje, wat een neutrale uitstraling heeft. Voor grotere ruimtes is een grotere mistmachine eerder geschikt. Deze mistgeneratoren kun je op de website terug vinden. Hier staat ook duidelijk aangegeven hoeveel kubieke meter ruimte de machines kunnen vullen. Vraag altijd om advies, want dan doe je zeker geen miskoop.

Geef een reactie