Outfits in je vrije tijd

Voor op het werk zijn de kledingvoorschriften overal anders. Op bepaalde plekken heb je een uniform nodig en bij andere banen mag je zelf bepalen wat je draagt mits het representatief is. Gelukkig kun je in je vrije tijd helemaal zelf bepalen welke kleding je draagt en hoe je dit met elkaar combineert. Zo veel mogelijkheden van kledingcombinaties kunnen het kiezen van leuke outfits belemmeren. Welke kleding is nu echt leuk om aan te doen naar die brunch? En wat moet je eigenlijk aan naar een voorstelling? Het is lastig, omdat hier geen regels voor zijn. Zonder een eigen stijl is het kiezen van kleding nogal lastig. In deze blog geven wij je een paar tips om er in je vrije tijd zo goed mogelijk bij te lopen.

Een spijkerbroek

Als er een kledingstuk is (die gelukkig ook voor vrouwen) het altijd goed doet op een normale dag dan is het een spijkerbroek. Je kunt een spijkerbroek aan elke casual outfit toevoegen. Als je voor een nettere, maar toch alledaagse stijl wilt gaan kun je een spijkerbroek combineren met een blouseje en een paar hakken. Ga je toch liever voor een wat sportievere look? Een simpel T-shirtje en dames sneakers kunnen ook al een leuke outfit zijn.

Een feestje?

Staat er een feestje op de agenda? Bedenk dan goed wat je aan doet. Vraag na wat er precies zal gebeuren op het feest en hoe je verwacht wordt je te kleden. Zo kun je voorkomen dat je te veel of te weinig moeite doet. Op sommige feestjes is het namelijk al helemaal goed als je een paar dames sneakers en een leuke tuniek aan hebt. Bij een andere setting verwacht men misschien een leuk jurkje en hakken. Is het feest thuis bij iemand en kleinschalig? Je normale vrije tijdskleding is dan top. Is er een catering en meer dat aangeeft dat het om een groot feest gaat? Doe dan je best om er feestelijk uit te zien.

Op jouw manier

Uiteindelijk maakt het allemaal niet zo uit wat je precies aantrekt. Zolang jij je er goed in voelt is het helemaal prima. Probeer bij het shoppen voortaan in combinaties te denken. Zo kun je het voor elkaar krijgen om de meest leuke (nieuwe) outfits te vinden. Zo wordt winkelen zelf ook iets makkelijker en vaak ook leuker. Onthoudt altijd dat jouw vrije tijd bestaat uit jouw keuzes en dat geldt ook 100% voor je kleding.

 

 

Geef een reactie