Ben je op zoek naar onderdelen voor je badkamer?

Dan hoef je maar naar één online shop: Douche Concurrent. Hier vind je werkelijk alles wat je nodig hebt om van jouw badkamer je eigen wellness te maken. Je kunt op deze site heerlijk shoppen en rondkijken. Ideeën opdoen en bestellen. Voor de prijs hoef je het, zeker deze zomer, niet te laten. De aanbiedingen van De Stralende Zomerweken gelden nog tot 31 augustus aanstaande. Er is dus geen haast bij. Je hebt nu de tijd om eens goed te bepalen wat je wilt.

Want de keuzemogelijkheden zijn enorm

Je kunt bij Douche Concurrent alle kanten op. Wat denk je van een bad van douche-concurrent.be? Je zult versteld staan van alle opties. Wat denk je van een heuse whirlpool in je badkamer? Die neemt niet meer ruimte in dan een regulier (hoek) bad, maar biedt veel meer opties. Natuurlijk kun je er gewoon even lekker in zitten, maar je kunt er ook een echte wellness-middag of -avond van maken. Heerlijk bubbelen en ontspannen na een lange werkdag of fietstocht is ook aan te raden. Hou je het liever wat meer bescheiden? Ook dan kun je bij Douche Concurrent alle kanten op. Kies je voor een vrijstaand bad met een schitterend design of ga je toch voor een inbouwbad, al dan niet in een hoekopstelling. Dat is helemaal aan jou!

Lekker douchen na een dagje buiten

In de zomer leef je nu eenmaal meer buiten dan anders. Je smeert je, heel verstandig, in met zonnebrandcrème, en je zweet peentjes als je te lang in de zon blijft zitten of te actief bent in de warmte. Wat is er dan fijner dan lekker onder de koele douche stappen bij thuiskomst? Een inloopdouche kopen bij douche-concurrent.be is snel geregeld en de douchewanden zijn in een mum van tijd geplaatst. Het volgen van de bijgesloten handleiding voor het plaatsen maakt dat fouten worden uitgesloten.

Vind je douchen in een (semi-) afgesloten ruimte niet prettig? Dan is het plaatsen van één van de douchebakken die je vindt bij Douche Concurrent een goed idee. Een douchebak zorgt ervoor dat het water goed wordt afgevoerd en dat niet de hele badkamervloer doorweekt raakt. Je kunt ervoor kiezen om een mooi douchegordijn om de bak te hangen. Zo ben je iets afgezonderd en zorg je voor minder spatwater.

Onderhoud van de diverse onderdelen

Wanneer je een glazen scherm voor je inloopdouche hebt gekocht, is het verstandig om dit scherm na iedere douchebeurt goed af te nemen. Dit voorkomt dat er kalkafzettingen ontstaan die er niet alleen niet fris uitzien, maar ook nog eens lastiger te verwijderen zijn. Gebruik, wanneer er wel kalk en/of zeepresten op het glas of in de randjes zit, altijd schoonmaakmiddelen die juist geschikt zijn voor deze klus. Een schuursponsje is, zeker op glas, nooit een goed idee.

Je bad schoonhouden kan een opgave zijn. Maar ook hier geldt: direct naspoelen en afnemen voor het mooiste resultaat. Dit kost je misschien een paar minuutjes per keer, maar het levert je veel plezier op. Je hoeft dan nooit te schrobben op vieze randen in bad.

De douchebak is een verhaal apart. Douchebakken zijn over het algemeen gemaakt van kunststof en staan erom bekend dat ze erg glad kunnen worden. Door op voorhand al te kiezen voor een douchebak met een antislip-vloer ben je al verstandig bezig. Maar ook hier is de regel: spoel de bak na na ieder gebruik en maak deze alleen schoon met de hiervoor bedoelde schoonmaakmiddelen. Je zult dan jarenlang plezier hebben van je douchebak!

Geef een reactie