Mijn verhuisblog: Deel 2 – Een nieuw avontuur

In mijn vorige blog las je hoe mijn vriend en ik onze verhuizing hebben ervaren. Ook las je hier dat we nog een stapje verder wilde gaan en een extraatje aan ons avontuur wilden toevoegen. Nu mag ik in deze blog dan eindelijk onthullen wat dit is. Lees snel verder en geniet ook weer mee van ons tweede avontuur!

Een nieuwe beste vriend

Met grote vreugde kondig ik hierbij aan dat wij een nieuw lid van de familie hebben! En nee, dan heb ik het niet over een baby. Wij hebben namelijk een puppy genomen! Ons nieuwe vriendje heet Harvey en is een prachtige golden retriever. Eigenlijk waren we helemaal niet van plan om een huisdier te nemen, verhuizen was namelijk al een behoorlijk flinke stap. Toen kreeg mijn vriend een bericht van zijn collega die nieuwe puppy’s had gekregen. Wij gingen even op bezoek en werden meteen zo verliefd op Harvey, dat we de verleiding niet konden weerstaan. En aangezien we toch al alles aan het veranderen waren, kon dit er ook nog wel bij!

Nieuwe banken, stoelen… En een hondenmand

Vanwege de verhuizing waren we natuurlijk al even bezig met het verzamelen van allemaal nieuwe spullen. Een nieuwe tafel, bank, kleed, en ga zo maar verder. In al ons enthousiasme van het nieuwe hondje waren we bijna vergeten dat hiervoor natuurlijk ook van alles gekocht moet worden. Aangezien mijn vriend en ik beiden nooit een hond hebben gehad, hadden we geen flauw idee hoe we dit aan moesten pakken. Er ontstond even paniek, maar gelukkig hadden we genoeg mensen om ons heen om ons te helpen hierbij. Zelfs op de site van Royal Canin stonden allerlei tips over hoe je de juiste voeding kon vinden. Bovendien hadden ze een aantal handige filmpjes over de opvoeding en gezondheid van honden. Al met al hadden we verbazingwekkend snel alle spullen in huis en kon Harvey zo snel mogelijk bij ons intrekken. Inmiddels zijn we, al zeg ik het zelf, zeer professionele hondentrainers!

Het volgende avontuur…

Hoewel ik zeer heb genoten van het schrijven van deze blogs, is alle spanning en sensatie nu toch een beetje ten einde gekomen. Voorlopig gaan mijn vriend en ik eerst even wennen aan al het nieuws en natuurlijk genieten van ons nieuwe vriendje Harvey. Mocht er in de toekomst toch nog een interessante verandering plaatsvinden, dan zal ik jullie natuurlijk meteen op de hoogte stellen hiervan!

Geef een reactie